Weekrapporten Bestek 6

Uit Wouda's Wiki
Naar navigatie springen Naar zoeken springen


Voorblad van weekrapport 1

Tijdens de bouw van het gemaal is de voortgang van de bouw in verschillende rapportages vastgelegd. De hoofdopzichter van Provinciale Waterstaat, W. Anema, hield een dagboek bij en daarnaast maakte hij wekelijks een weekrapport. De hoofdingenieur van Provinciale Waterstaat, D.F. Wouda, maakte maandelijkse rapportages waarin kort de voortgang van de verschillende werken werd toegelicht.

De weekrapporten zijn voorgedrukte vellen die met de hand zijn ingevuld. Bij Tresoar in Leeuwarden worden ze bewaard en zijn daar ook in te zien. Alle weekrapporten van Bestek 6 (de bouw van het gemaal) zijn ingescand en worden beschikbaar gesteld op deze Wiki. Op dit moment zijn nog niet alle weekrapporten geüpload i.v.m. met het grote aantal ervan. Om toch vast te zien wat er al wel is zie: Categorie:918 Weekrapporten inzake de bouw van het gemaal, 1916-1920.

Het is de bedoeling om de weekrapporten na uploaden beter beschikbaar te maken zoals dat ook gedaan is met het dagboek boek van de bouw van het gemaal.