Madurodam: verschil tussen versies

Uit wiki

Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
In de '''miniatuurstad Madurodam (Scheveningen/ Den Haag)''' staat sinds kort (18 april 2012) '''een miniatuur van het ir. D.F. Woudagemaal'''. Het stoomgemaal is de eerste uitbreiding van Madurodam nadat het een half jaar lang gesloten is geweest voor ene grote onderhoudsbeurt.
+
In de '''miniatuurstad Madurodam (Scheveningen/ Den Haag)''' staat sinds kort (18 april 2012) '''een miniatuur van het ir. D.F. Woudagemaal'''. Het stoomgemaal is de eerste uitbreiding van Madurodam nadat het een half jaar lang gesloten is geweest voor een grote onderhoudsbeurt.
  
 
Nagebouwd zijn '''de schoorsteen, het ketelhuis en de machinehal'''. De schoorsteen (zonder bliksemafleider) fungeert op afstand al als blikvanger.
 
Nagebouwd zijn '''de schoorsteen, het ketelhuis en de machinehal'''. De schoorsteen (zonder bliksemafleider) fungeert op afstand al als blikvanger.

Versie van 21 apr 2012 om 12:16

In de miniatuurstad Madurodam (Scheveningen/ Den Haag) staat sinds kort (18 april 2012) een miniatuur van het ir. D.F. Woudagemaal. Het stoomgemaal is de eerste uitbreiding van Madurodam nadat het een half jaar lang gesloten is geweest voor een grote onderhoudsbeurt.

Nagebouwd zijn de schoorsteen, het ketelhuis en de machinehal. De schoorsteen (zonder bliksemafleider) fungeert op afstand al als blikvanger.

Kleine Wouda Madourodam.jpg

Het kleine Woudagemaal is opgenomen in het thema: watermanagement en staat in de buurt van de havens en schepen.